Theetuin / Proeverij / B&B Floris & Sabina

Een pleisterplaats voor fietsers, wandelaars en andere recreanten.

huiszwaluw

Huiskamer

In de boerderij hebben wij de deel (schuur) omgebouwd tot ontbijt- , diner (reserveren!) en verblijfsruimte. Met behoud van de vierkante houten constructie heeft de ruimte de uitstraling van de voormalige schuur, maar is ingericht als woonruimte en voorzien van een houtkachel voor de winterse avonden.

Stalkamers 1 en 2

De voormalige stallen zijn nu twee comfortabele twee persoons gastenslaapkamers.
De kamers zijn gezellig ingericht met behoud van details zoals steunbalken en stalramen.
De bedden zijn losse boxspring eenpersoonsbedden, met superkwaliteit matrassen. De bedden kunnen ook apart van elkaar worden gezet.
Zoals gebruikelijk in een B&B zijn de kamers voorzien van t.v., een waterkoker, bekers en en theezakjes. Er is een klein waterfontein. Gratis Wifi.
De gastenkamers worden centraal verwarmd en zijn voorzien van vloerverwarming.
Elke kamer heeft de beschikking over een aparte toilet en badkamer.

Prijzen en reserveren

 

Blauwe suite, kamer 3

 

Blauwe suiteOp de eerste etage bevind zich de ruime Blauwe suite met mooi uitzicht over de polders. Bij gebruik door twee personen heeft u de beschikking over een ruime zithoek. De badkamer (wastafel, douche en toilet) is aangesloten aan de slaapkamer in een aparte ruimte. De bedden zijn losse boxspring eenpersoonsbedden, met superkwaliteit matrassen. De bedden kunnen ook apart van elkaar worden gezet. Maximaal 4 personen.

Centrale verwarming, T.v., waterkoker en gratis gebruik van Wifi zijn alle tot uw beschikking. U kunt zelf versnaperingen meenemen, maar HET IS NIET TOEGESTAAN ZELF MEEGEBRACHTE MAALTIJDEN TE NUTTIGEN IN DE ACCOMMODATIE.

Prijzen en reserveren

Choose your language:


Water poort

Gastheer

tulp

image001